🍪 Tämä sivusto käyttää evästeitä

Hyväksymällä kaikki evästeet, voimme seurata sivustomme toimivuutta, kehittää markkinointiamme ja tarjota sinulle parempaa palvelua. Lue lisää »

Logo

Yrityksestä

ÄrräTreeni Oy:n sovellukset ovat moderneja apuvälineitä ääntämisvaikeuksien kanssa kamppailevien lasten vanhemmille. Puheterapiasta tutut harjoitusmetodit ovat saatavilla älypuhelimeen ja tablettiin sovellustemme kautta.

ÄrräTreenin tarina

"Läheiseni lapsella oli vaikeuksia puheen muodostamisen kanssa. Puheterapeutti sanoi, ettei ole vielä syytä huolestua. Kuitenkin lapsen vanhemmat olivat hyvin huolissaan. Läheisten huoli sai minut miettimään, että olisipa joku keino, miten voisi helpottaa vanhempien huolta. Jos olisi vaikka joku sovellus, jonka avulla vanhemmat voisivat opettaa lastaan. Tästä syntyi idea puheterapiasovellukseen. Puheterapian ala on kuitenkin niin laaja, että päätimme keskittyä aluksi yhteen osa-alueeseen, R-äänteen harjoittamiseen koti-oloissa. Ärrävika on yleinen puhevika, ja puheterapeuteista on Suomessa pulaa, joten tarvetta modernille oppimisvälineelle on."

ÄrräTreenin Tiimi
Kati Kokkonen
Helmi Uotila
Kimmo Kokkonen

EU:n aluekehitysrahasto on myöntänyt 50% tuen kehittämishankkeen investiointeihin ja kehittämistoimenpiteisiin. Hanke tähtää kiihdyttämään tuotekehitystä sekä kansainvälistymistä.