🍪 Tämä sivusto käyttää evästeitä

Hyväksymällä kaikki evästeet, voimme seurata sivustomme toimivuutta, kehittää markkinointiamme ja tarjota sinulle parempaa palvelua. Lue lisää »

Logo

Käyttöehdot

1 Soveltamisala

Tässä osiossa esitetään ÄrräTreenin käyttöehtojen laajuus ja kattavuus.

Näitä käyttöehtoja sovelletaan

    i. kaikkiin tilauksiin, ostoihin tai muihin hankintoihin:

        – tuotteisiin, sovelluksiin ja palveluihin suoraan ÄrräTreenin kautta,

    ii. tiliisi, sen luomiseen sekä

    iii. seuraavien käyttöön ja/tai pääsyyn:

        – kaikki tuotteet, palvelut, sovellukset ja käyttäjän tuottama sisältö; ja

        – sisäänrakennetut laitteet, lukuun ottamatta tapauksia, joihin sovelletaan j kolmantena osapuolena olevan, kyseisten sisäänrakennettujen laitteiden valmistajan käyttöehtoja, ja

    iv. käyttäjätietojesi kopioimiseen, käyttöön ja/tai niihin pääsyyn.

(i) Tekemällä tilauksen, ostamalla tai muulla tavoin hankkimalla tuotteen, palvelun tai sovelluksen ja (ii) käyttämällä mitä tahansa ympäristöä, palvelua tai sovellusta ja/tai siirtymällä niihin sekä (iii) luomalla tilin hyväksyt nämä käyttöehdot.

2 Tilaus suoraan ÄrräTreenin kautta

Tässä osiossa kerrotaan, kuinka voit tilata tuotteen ja/tai palvelun suoraan ÄrräTreeniltä, kuinka maksu suoritetaan ja kuinka ostos toimitetaan sinulle.

2.1. Tilauksen tekeminen

ÄrräTreeni tarjoaa tuotteinaan sovelluspalveluita ja etäterapiaa ÄrräTreenin verkkosivustojen, ympäristöjen ja sovellusten kautta. Nämä tuotteet ja palvelut voivat sisältää ÄrräTreeni-sisältöä ja kolmannen osapuolen materiaalia tai koostua niistä.

Kun haluat tilata, ostaa tai hankkia muulla tavoin tuotteen tai palvelun suoraan ÄrräTreeniltä, voit tehdä tilauksen ympäristön, ÄrräTreeni-verkkosivuston tai sovelluksen kautta.

2.2. Hinta ja maksu

Jotkin tuotteet ja palvelut ovat maksullisia. ÄrräTreeni-verkkosivustossa ja sovelluksissa ilmoitetut tuotteiden ja/tai palvelujen hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Kaikki tilaukset on maksettava ÄrräTreenin tarjoaman maksupalvelun kautta. Jotta voit tehdä tilauksia ja käyttää tätä maksupalvelua, sinun on ilmoitettava valitsemasi maksutavan tiedot. 

3 Tilisi ja tilauksesi

Seuraavat toimet voivat edellyttää ÄrräTreeni-tilin luomista: tuotteen tai palvelun hankkiminen; palvelun, sovelluksen ja/tai käyttäjän tuottaman sisällön käyttö; omien käyttäjätietojen ja/tai käyttäjän tuottaman sisällön hallinta. Tässä osiossa kerrotaan tiliisi ja tilaukseesi liittyvistä oikeuksista ja velvoitteista. Lisäksi siinä kerrotaan, kuinka voit tai kuinka ÄrräTreeni voi lopettaa tilisi tai tilauksesi.

3.1 Tilisi: rekisteröityminen ja hallinnointi

Sinua voidaan pyytää luomaan tili ja sen jälkeen kirjautumaan vastaavaan ympäristöön voidaksesi

    i. tilata tuotteen tai palvelun,

    ii. käyttää palvelua, sovellusta ja/tai käyttäjän tuottamaa sisältöä (joka on saatu suoraan ÄrräTreenilta tai puheterapeutilta) ja

    iii. ladata palvelimeen ja/tai palvelimesta käyttäjätietoja ja/tai käyttäjän tuottamaa sisältöä.

    iv. hallinnoida tiliäsi ja/tai tilauksiasi.

Ilmoita ÄrräTreenille välittömästi, mikäli havaitset, että kolmannet osapuolet käyttävät tilisi palveluja, sovelluksia, käyttäjätietoja ja/tai käyttäjän tuottamaa sisältöä ilman myöntämääsi lupaa tai että turvallisuustoimia on rikottu.

3.2 Tilaukset, uusinnat ja maksuttomat kokeilujaksot

Palveluja voidaan tarjota yksittäisinä tai tilausperusteisina. Kun tilaus on maksullinen, palvelu toimitetaan joko kuukausittain tai määräaikaisesti. Maksulliset kuukausitilaukset ovat voimassa toistaiseksi, ja niihin liittyvät maksut ja sovellettavat verot veloitetaan automaattisesti halutulla maksutavalla kunkin tilausjakson alussa, ellet peruuta kuukausitilausta ennen tilausjakson automaattista uusintaa. Tilaukset ovat voimassa toistaiseksi, ellet ole sopinut ÄrräTreenin kanssa määräaikaisesta tilauksesta.

Lisäksi ÄrräTreeni saattaa tarjota ajoittain harkintansa mukaan maksullisesta kuukausitilauksesta tai määräaikaisesta tilauksesta kokeilutilauksen maksutta tai alennushintaan (“kokeilutilaus"). 

Jos haluat hyödyntää kokeilutilausta, ÄrräTreeni pyytää sinua ilmoittamaan haluamasi maksutavan. Antamalla tiedot hyväksyt, että ÄrräTreeni saa veloittaa maksullisen tilauksen sinulta automaattisesti (kuukausittain tai jatkuvasti) kokeilutilauksen päättymistä seuraavana päivänä. Saat etukäteen tiedon kyseiseen maksulliseen tilaukseen sovellettavasta maksusta, laskutusjaksosta ja muista olennaisista seikoista.  

Voit tarkistaa tilaustesi tiedot osoitteessa arratreeni.fi käyttämällä ÄrräTreeni-tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

3.3 Tilisi sulkeminen ja/tai tilauksesi päättäminen

Voit lopettaa maksullisen kuukausitilauksen ilmoittamatta syytä milloin tahansa ennen kunkin uuden tilausjakson alkamista tai kokeilutilausjakson päättymistä. Peruutus tulee voimaan laskutusjakson tai kokeilutilausjakson lopussa. Osittaiset kuukausimaksut eivät ole hyvitettävissä. 

Jos haluat päättää ÄrräTreenin kautta hankkimiasi tilauksia, sinun on kirjauduttava arratreeni.fi-sivustoon ÄrräTreeni-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Voit peruuttaa tilauksen päättymään maksetun tilausjakson viimeiseen päivään mennessä. 

Jos päätät lopettaa maksullisen sovellustilauksen ja sovelluksesta on saatavilla “maksuton versio”, voit edelleen käyttää kyseistä maksutonta versiota, ellet poista sovelluksen asennusta laitteesta. 

Jos haluat että poistamme ÄrräTreeni-tilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

4 Sulkeminen ja rajoitukset, jos olet rikkonut sopimusta

Tässä osiossa kerrotaan seuraukset, joita koituu näiden käyttöehtojen laiminlyönnistä, kuten palvelu- ja/tai tilausmaksun myöhästymisestä.

ÄrräTreeni pidättää oikeuden sulkea välittömästi harkintansa mukaan vaikuttamatta muihin oikeuksiin – ilman pakollista ilmoitusta ja velvoitteita sinua tai muita kohtaan – tilisi ja/tai tilauksesi, poistaa profiilisi ja käyttäjätietojasi sekä rajoittaa tilisi, palvelujen ja sovellusten käyttöäsi kokonaan tai osittain, jos (i) laiminlyöt tai rikot jotain näiden käyttöehtojen aineellista ehtoa, (ii) jos maksua palveluistasi ja/tai tilauksistasi ei ole saatu.

5 Force majeure

Tässä osiossa selitetään erikoisolosuhteet, joissa ÄrräTreeni on laillisesti vapautettu sopimuksen asettamista velvoitteista.

 Force majeure merkitsee olosuhteita, jotka estävät ÄrräTreenia täyttämästä näiden käyttöehtojen mukaisia velvoitteitaan, kun ÄrräTreeni ei voi asiaan kohtuudella vaikuttaa, mukaan lukien ÄrräTreenin myöhäiset ja/tai myöhästyneet sekä puutteelliset toimitukset, tilisi, palvelujen, sovellusten, käyttäjätietojen ja/tai käyttäjän tuottaman sisällön poistuminen käytöstä tilapäisesti tai osittain, sellaisten olosuhteiden johdosta, joihin ÄrräTreeni ei voi kohtuudella vaikuttaa. Force majeure -tilanteessa kaikki ÄrräTreenin velvoitteet raukeavat toistaiseksi. Jos ajanjakso, jolloin ÄrräTreeni ei voi täyttää velvoitteitaan ylivoimaisen esteen (force majeure) vuoksi, jatkuu yli yhdeksänkymmentä (90) kalenteripäivää, molemmilla osapuolilla on oikeus irtisanoa ostosopimus kirjallisesti, ja ÄrräTreeniilla on oikeus irtisanoa sopimus palveluista ja sovelluksista ilman velvoitetta maksaa minkäänlaisia korvauksia tämän irtisanomisen vuoksi.

6 Tietosuoja

Tässä osiossa kerrotaan, kuinka ÄrräTreenin tuotteiden, palvelujen ja sovellusten käyttäjien henkilötietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) käytetään ja käsitellään.

ÄrräTreenin on käytettävä sähköpostiosoitettasi voidakseen toimittaa tuotteet ja palvelut. ÄrräTreeniä koskevat Euroopan unionin ja muut paikalliset tietoturvalait. Siksi ÄrräTreeni käyttää tietojasi vain siihen tarkoitukseen ja sen ajan, jota varten tieto on hankittu. Löydät sovellettavan tietosuojalausuntomme osoitteessa: arratreeni.fi/tietosuoja

7 Kolmannen osapuolen oikeudet

Kolmansilla osapuolilla ei ole soveltuvan lainsäädännön puitteissa oikeuksia tukeutua näihin käyttöehtoihin tai panna niitä täytäntöön, mutta se ei vaikuta kolmannen osapuolen oikeuksiin tai keinoihin, joita on olemassa tai käytettävissä kyseisen soveltuvan lainsäädännön lisäksi.

8 Muutokset

ÄrräTreeni pidättää oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia ja lisäyksiä näihin käyttöehtoihin. 

9 Koko sopimus

Nämä käyttöehdot (mukaan lukien kaikki niiden lisäykset ja muutokset, jotka toimitetaan tuotteen pakkauksessa) ja kaikki muut mahdolliset käyttöehdot muodostavat sinun ja ÄrräTreenin välille koko sopimuksen, joka koskee tuotteita, mukaan lukien tuotteisiin mahdolliset sisältyvät tukipalvelut, palvelut, sovellukset, käyttäjätiedot ja/tai käyttäjän tuottama sisältö. Nämä käyttöehdot ovat etusijalla verrattuna kaikkiin aikaisempiin tai samanaikaisiin suullisiin tai kirjallisiin viesteihin, ehdotuksiin ja esityksiin, jotka koskevat ohjelmistoja tai muuta näiden käyttöehtojen kattamaa aihetta. Mikäli jotkin ÄrräTreenin tukipalveluja koskevat ohjeistukset tai ohjelmat ovat ristiriidassa näiden käyttöehtojen ehtojen kanssa, sovelletaan näitä käyttöehtoja. Jos jonkin varauksen näihin käyttöehtoihin katsotaan olevan mitätön, pätemätön, täytäntöönpanokelvoton tai laiton, muut varaukset pysyvät täysin voimassa.

10 Irrotettavuus

Jos jokin näistä käyttöehdoista katsotaan pätemättömäksi, mitättömäksi, täytäntöönpanokelvottomaksi tai laittomaksi, kaikki muut kohdat säilyvät täysin voimassa ja täytäntöönpanokelpoisina. Jos jokin käyttöehto katsotaan virheelliseksi, ÄrräTreeni korvaa sen uudella. Näitä uusia käyttöehtoja tulkitaan sisältönsä ja vaikutustensa osalta mahdollisimman lähelle alkuperäisen tekstin kirjoitusasua, mutta siten että niistä voidaan todella johtaa oikeuksia.

11 Sovellettava laki ja toimivaltainen tuomioistuin

Näihin käyttöehtoihin ja kaikkiin niihin sekä tuotteiden, palvelujen, sovellusten, käyttäjätietojen ja käyttäjän tuottaman sisällön ostoon ja käyttöön liittyviin tai muihin mahdollisiin riita-asioihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Suomen tuomioistuimella on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki näihin käyttöehtoihin liittyvät riita-asiat tai vaateet (mukaan lukien sopimuksesta johtumattomat riita-asiat tai vaateet). Tämä sopimuslauseke ei vaikuta paikallisesta pakottavasta lainsäädännöstä johtuviin oikeuksiisi, mukaan lukien oikeus (kun asia koskee sitä) viedä kaikki näistä käyttöehdoista johtuvat riita-asiat tai vaateet kotipaikkakuntasi tuomioistuinten tai muiden, tällaisissa riita-asioissa toimivaltaisten tuomioistuinten käsiteltäviksi.

12 Kysymykset ja valitukset

Jos sinulla on tilaustasi, ostoasi tai näitä käyttöohjeita koskevia kysymyksiä, ehdotuksia tai valituksia tai jos haluat ottaa yhteyttä ÄrräTreeniiin jostain muusta syystä, ota yhteyttä asiakaspalveluun. ÄrräTreeni perehtyy huolellisesti sähköpostiisi, käsittelee kaikki valitukset mahdollisimman pian.