ÄssäTreeni

MOBIILISOVELLUS S-ÄÄNTEEN OPETTELUUN

ÄssäTreenin avulla harjoittelette S-äännettä missä tahansa ja milloin tahansa! S-äänteen opettelu ei enää tarvitse olla tylsää. Harjoittelu ÄssäTreenin avulla on hauskaa ja tehokasta. Motivoivat harjoitukset tekevät harjoittelusta samalla kevyttä yhdessäoloa.

ÄssäTreeni on mobiilisovellus S-äänteen harjoittelun tueksi kotiin. Sovellus on kehitetty yhdessä suomalaisten puheterapeuttien kanssa ja sovelluksen rakenne ja sisältö noudattaa puheterapiassa käytettyjä, tehokkaita metodeja S-äänteen harjoitteluun.

UUSI TAPA OPPIA ÄSSÄ!

Onko kunnassasi pitkät jonot puheterapeutin vastaanotolle? Etsitkö keinoja lapsesi S-äänteen ääntämisen harjoitteluun kotioloissa? Haluatko harjoittelun tapahtuvan perheesi omien aikataulujen mukaisesti, paikasta riippumatta?

ÄssäTreeni on mobiilisovellus S-äänteen harjoittelemiseen. Sovellus on suunniteltu käytettäväksi yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa, jolloin harjoittelu on helppoa ja hauskaa yhdessäoloa.

ÄssäTreeniä voidaan käyttää kotioloissa ilman puheterapeuttia, ennen puheterapiaan pääsyä tai puheterapian tukena. Sovellus on suunniteltu helpoksi käyttää, joten sen käyttö on mutkatonta lapselle sekä aikuiselle. Tarvitsette vain innokkuutta yhdessä oppimiseen!

ÄssäTreenin hyötyjä:

  • Motivoivat harjoitukset S-äänteen harjoitteluun säilyttävät mielenkiinnon treenatessa
  • Mahdollisuus oppia ääntämään kotioloissa, mökillä tai vaikkapa automatkalla
  • Sovelluksen ohjeet antavat sinulle tarpeellisen tiedon S-äänteen opetuksesta

Oppimisen iloa ja onnistumisia yhdessä!

ÄssäTreeni on suunniteltu lapsen käytettäväksi yhdessä aikuisen kanssa.

Sovelluksesta löytyy monipuolisia tehtäviä ääntämisen treenaamiseen erilaisten pelillistettyjen harjoitusten avulla. ÄssäTreeni sovellus on saatavilla Applen laitteille Applen App Storesta ja Android laitteille Google Play Storesta.​

ÄssäTreeni on kuukausimaksullinen sovellus. Lisätietoa tilauksesta löydät arratreeni.fi/TILAUS 

Lataa ÄssäTreeni nyt ja hauskanpito voi alkaa!