ÄlläTreeni


MOBIILISOVELLUS L-ÄÄNTEEN OPETTELUUN

ÄlläTreenin avulla harjoittelette L-äännettä missä tahansa ja milloin tahansa! L-äänteen opettelu ei enää tarvitse olla tylsää. Harjoittelu ÄlläTreenin avulla on hauskaa ja tehokasta. Motivoivat harjoitukset tekevät treenaamisesta samalla kevyttä yhdessäoloa.

ÄlläTreeni on mobiilisovellus L-äänteen harjoitteluun. Sovellus on kehitetty yhdessä suomalaisten puheterapeuttien kanssa ja sovelluksen rakenne ja sisältö noudattaa puheterapiassa käytettyjä, tehokkaita metodeja L-äänteen harjoitteluun.

UUSI TAPA OPPIA ÄLLÄ!

Onko kunnassasi pitkät jonot puheterapeutin vastaanotolle? Etsitkö keinoja lapsesi L-äänteen ääntämisen harjoitteluun kotioloissa? Haluatko harjoittelun tapahtuvan perheesi omien aikataulujen mukaisesti, paikasta riippumatta?

ÄlläTreeni on mobiilisovellus L-äänteen harjoittelemiseen. Sovellus on suunniteltu käytettäväksi yhdessä vanhemman tai muun aikuisen kanssa, jolloin harjoittelu on helppoa ja hauskaa yhdessäoloa.

ÄlläTreeniä voidaan käyttää kotioloissa ilman puheterapeuttia, ennen puheterapiaan pääsyä tai puheterapian tukena. Sovellus on suunniteltu helpoksi käyttää, joten sen käyttö on mutkatonta lapselle sekä aikuiselle. Tarvitsette vain innokkuutta yhdessä oppimiseen!

ÄlläTreenin hyötyjä:

  • Motivoivat harjoitukset L-äänteen harjoitteluun säilyttävät mielenkiinnon treenatessa
  • Mahdollisuus oppia ääntämään kotioloissa, mökillä tai vaikkapa automatkalla
  • Sovelluksen ohjeet antavat sinulle tarpeellisen tiedon L-äänteen opetuksesta

Oppimisen iloa ja onnistumisia yhdessä!

ÄlläTreeni on suunniteltu lapsen käytettäväksi yhdessä aikuisen kanssa.

Sovelluksesta löytyy monipuolisia tehtäviä ääntämisen treenaamiseen erilaisten pelillistettyjen harjoitusten avulla. ÄlläTreeni sovellus on saatavilla Applen laitteille Applen App Storesta ja Android laitteille Google Play Storesta.​

ÄlläTreeni on kuukausimaksullinen sovellus. Lisätietoa tilauksesta löydät arratreeni.fi/TILAUS 

Lataa ÄlläTreeni nyt ja hauskanpito voi alkaa!